Varusteasennus – vanha

Hoidamme näppärästi ja kustannustehokkaasti pienet ja suuret varusteasennukset monenlaisiin tiloihin. Toimialaamme ovat etenkin erilaisten verhokiskojen, koukkujen ja saniteettitilojen varusteiden, kuten esimerkiksi käsidesitelineiden asennukset.

Tyypillisiksi kohteiksi meille ovatkin muodostuneet esimerkiksi sairaaloiden varusteasennukset. Teemme kuitenkin kaikenkokoisia varusteasennustöitä pääasiassa aliurakoitsijana.

Myös märkätilojen varusteasennukset

Palveluihimme kuuluu myös märkätilojen kalusteiden, kuten kylpyhuoneiden suihkuseinien, peili- ja allaskaappien asennukset. Olemme oikea valinta silloin, kun tarvitset tehokasta ja osaavaa varusteasentajaa suureen tai pienempäänkin työhön.

tilaa varusteasennus »

Murtosuojarullainten asennukset ja sähköistykset

Murtosuojarullainten avulla voidaan rajata liikkumista, tehdä tilanjakoratkaisuja, ehkäistä ilkivallantekoja ja estää murtoja. Murtosuojarullaimet soveltuvat erilaisiin liiketiloihin, näyteikkunoiden suojaamiseen, tarjoilulinjastoihin ja muihin tiloihin, kuten kauppakeskuksiin, joissa on tarpeellista rajata liikkumista.

Asennamme ja sähköistämme murtosuojarullaimet asiantuntevasti, nopeasti ja luotettavasti monenlaisiin tiloihin asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous »

Osaavaa ja tehokasta asennuspalvelua

Säästät aikaa ja hermojasi, kun jätät kalusteiden ja varusteiden asennukset ammattilaisen huoleksi. Teemme niin pienet kuin isotkin asennukset osaavasti ja tehokkaasti, aina sovitussa aikataulussa. Ammattitaitoiset asentajamme takaavat aina huolitellun ja laadukkaan lopputuloksen.

Kysy lisää »