LVIS-palvelut kuluttajille

Toteutamme asiakkaillemme käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien saneeraukset sekä muut LVIS-työt sekä uudis- että saneerauskohteisiin Varsinais-Suomen alueella.

Teemme kaikki LVIS-työt luotettavasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Työt suoritetaan joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan ja aikataulua noudattaen. Meiltä saat tarvittaessa nopeastikin apua akuutissa tilanteessa, kuten putkivuodon yllättäessä.

Valikoimastamme löytyy myös aurinkosähköjärjestelmät kaikkiin kohteisiin. Aurinkosähkö on ekologinen ja kustannustehokas lämmitysmuoto ja se sopii niin omakotitaloihin kuin liikekiinteistöihinkin. Paneelit asennetaan aurinkoiseen paikkaan kohteen katolle. Uudiskohteessa paneelit voidaan asentaa heti rakennusvaiheessa. Jo olemassa olevassa kohteessa paneelit tarvitsevat katolle tuetun alustan ja katon kunto tarkistetaan ennen asennusta. Aurinkosähköjärjestelmä voidaan myös liittää sähköverkkoon, jolloin sen tuottama ylijäämäsähkö voidaan halutessa myydä takaisin sähköverkkoon.

Ota yhteyttä »

Käyttövesisaneeraus referenssi, Turku

”Mielestämme yhteistyö sujui erittäin joustavasti, työn toteutus ja suunnittelu oli ammattitaitoista. Santeri on tosi kiva ja pätevä putkimies.”

”Vaikka kyseessä oli iso remontti, talonväki ei häiriintynyt. Kuviteltiin, että remontti olisi meluisampi ja sotkuisempi, mutta pelkomme osoittautui turhaksi. ”

Miksi valitsitte meidät toteuttamaan remonttianne?
”Siksi, että yhteistyö sujui tosi helposti ensitapaamisesta asti.”

Suosittelisitteko meitä?
”Ehdottomasti ja olen jo suositellut naapureille ja tutuille”

– Mäkinen Matti