Uudis- ja saneerausrakentaminen

Etsitkö rakennusprojektiisi luotettavaa ja osaavaa kirvesmiestä? NJR Yhtiöt tarjoavat kattavasti erilaisia ja -kokoisia rakennustöitä uudis- ja saneerauskohteiden tarpeisiin Varsinais-Suomen alueella.

Olipa kyseessä sitten märkätilojen saneeraus tai julkisivurakentaminen, me hoidamme työt alusta loppuun ammattitaidolla ja työn jäljestä tinkimättä.

Kirvesmiestyöt laidasta laitaan

Palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset kirvesmiestyöt laidasta laitaan. Rakennamme muun muassa kestävät ja laadukkaat rungot erilaisiin rakennuksiin. Runkotöiden lisäksi asennamme rakennuksiin laadukkaat lämpöeristeet. Teemme monenlaiset laudoitus- ja levytystyöt, julkisivutyöt, ulkoverhoilut ja parvekkeiden taustapaneloinnit. Tarjoamme myös saunojen ja kylpyhuoneiden laatoitus- ja puutöitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää uudis- ja saneerausrakentamisen palveluistamme.

Kysy lisää kirvesmiestöistä »

Korkealaatuista rakentamista

Olemme oikea valinta, kun etsit rakennusurakkaasi ammattitaitoista kirvesmiestä. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja siksi teemme työt huolella ja aina asiakkaiden toiveita kuunnellen. Asiansa osaavat ja luotettavat timpurit sekä laadukkaat materiaalit ja työvälineet takaavat korkealaatuisen lopputuloksen.

Olemme myös erittäin luotettava yhteistyökumppani ja tehokas aliurakoitsija kaikenlaisiin uudis- ja saneerauskohteiden rakennustöihin. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Pyydä tarjous »