LVI-työt

Kestävät ja puhtaat putket ovat edellytys toimintakuntoiselle viemäröinnille. Toimivat ja puhtaat ilmastointijärjestelmät taas takaavat hyvän ilmanvaihdon ja siten puhtaan sisäilman. Kustannustehokas ja turvallinen lämmitys edellyttävät oikein asennettuja ja toimivia lämmitysjärjestelmiä.

LVI-järjestelmien ja laitteiden asennukset

Me NJR Yhtiöillä korjaamme, huollamme ja asennamme kaikki lämpö-, vesi ja ilmastointijärjestelmät ja -laitteet. Ammattitaitoiset putkimiehemme hoitavat kaikki LVI-työt vuosien kokemuksella, luotettavasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme LVI-työtä niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin, Varsinais-Suomen alueella. LVI-urakoiden lisäksi teemme myös pienempiä huoltotöitä tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Palveluihimme kuuluvat erilaiset LVI-työt aina putkitöistä, lämmitysjärjestelmien asennuksiin ja ilmastointijärjestelmien huoltoihin. Asennamme ja huollamme muun muassa lattialämmitykset, lämpöpatterit, lämminvesivaraajat, ilmastointilaitteet, puhaltimet, liesituulettimet, hanavarusteet, lattiakaivot ja viemäriputket.

Tavallisten LVI-töiden lisäksi teemme yhteistyössä Kaukora Oy:n kanssa Jäspi-lämpöpumppujen asennuksia avaimet käteen -periaatteella. Ilmavesilämpöpumput parantavat asumismukavuutta ja ovat tehokas tapa säästää lämmityskustannuksissa esimerkiksi öljykattilan rinnalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

tilaa LVI-asennus »

Sähkötyöt

Sähkösuunnittelu ja -asennus tulee aina tehdä voimassa olevia standardeja ja turvallisuusmääräyksiä noudattaen, siksi työt on syytä jättää ammattitaitoisten ja koulutettujen asentajien huoleksi.

Palveluihimme kuuluvat kaikki sähkösuunnittelu- ja sähköasennustyöt sekä erilaiset vikakorjaukset. Teemme muun muassa lattialämmitysten, valaisinten, ja sähkökalusteiden, kuten pistorasioiden ja kytkinten asennukset. Palveluihimme kuuluu myös kaapeloinnit, keskusten asennukset sekä vikavirtasuojaukset. Toteutamme asiakkaan tarpeiden mukaan myös kokonaisvaltaiset ratkaisut aina sähköjen suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää LVIS-palveluistamme!

Pyydä tarjous »

Luotettavaa LVI- ja sähkötyötä

Teemme kaikki LVIS-työt luotettavasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Työt suoritetaan joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan ja aikataulua noudattaen. Meiltä saat tarvittaessa nopeastikin apua akuutissa tilanteessa, kuten putkivuodon yllättäessä.

Kysy lisää »